Qualificació de les tasques dels iguals

Per tal de facilitar la qualificació d'una tasca d'un igual s'ha dividit l'avaluació en un determinat nombre "d'elements" d'avaluació. Cada element cobreix un aspecte concret de la tasca. Depenent del tipus d'avaluació, per a cada element deuríeu:

  1. Introduir una qualificació fent clic al botó adient o seleccionant el número escaient del menús desplegable.
  2. Introduir una explicació al quadre Retroacció dient per què heu posat aquesta qualificació. Si penseu que la raó és òbvia, deixeu el quadre buit. Adoneu-vos, tanmateix, que el professorat pot veure la vostra avaluació i us pot demanar una qualificació si no hi veu cap explicació.

En un altre tipus d'avaluació, se vos demana determinar si diferents elements estan presents o absents, en uns altres se vos demana triar quines declaracions s'ajusten millor al treball. En ambdues tasques podeu regular la qualificació de l'avaluació fins que vegeu que s'ajusti.

L'últim quadre del formulari us permet fer un comentari general del treball. Això deuria justificar la vostra avaluació. Deuria ser educat i tan constructiu com sigui possible. Penseu que la vostra avaluació es mostrarà a l'estudiant que ha fet el treball.

Teniu un temps limitat, normalment mitja hora, durant el qual podeu canviar d'opinió i alterar les qualificacions o comentaris. Un cop ha passat aquest temps s'envia una notificació sobre l'avaluació a la persona que ha fet el treball que acabeu d'avaluar. En aquesta fase podeu veure la vostra avaluació, però no podeu canviar-la.

Índex de tots els fitxers d'ajuda
Mostra aquesta ajuda en l'idioma: English